3D alaprajz

3D alaprajz

3D alaprajz készítés

– az ingatlan értékesítés alapja

A 3d alaprajz látványterv készítés elengedhetetlen eszköze az ingatlan értékesítésének. Ez nem más, mint az építész által létrehozott tervek egyszerűbb, könnyebben áttekinthetőbb és érthetőbb változata. Mivel ez is egy fajta látványterv, ezért úgyanúgy megjelenik a 3D alaprajzon a különböző felületek eltérő burkolatai, a helyiségek különböző berendezési. Ennek köszönhetően remek marketing eszköz a ház, lakás és egyéb ingatlan értékesítése során.

A 3D alaprajz bemutatása

A realisztikus ingatlan tető nélkül, felülnézetből mutatja be az adott helyiségeket, a berendezéseket és adottságokat. Kiválóan alkalmas, hogy térben lássuk a  – 2 dimenziós építész által készített vonalrajz helyett – szobák méreteit, a burkolatok színeit, esetlegesen a tervezés fázisában elkövetett hibákat.

3d alaprajz

 

A látványtervezés ezen eszköze nagyon hatásos az online, vagy nyomtatott digitális bemutatkozó anyagokban.

Látványtervezés az ötlettől egészen a megvalósításig, legyen az külső vagy belsőépítészeti, esetleg termék vizualizáció. 3D látványtervezés szinte már egy kötelező elemét képezi az építőiparnak. Telefon +36205490022 Email hello@visual3d.hu © Visual3D 2021. Minden jog fenntartva! ÁSZF Fel