Rólunk

Rólunk

Visual 3D

– ahol a 3D látványtervezés, építészeti látványtervezés és a belsőépítészeti látványtervezés a legjobbak kezei által valósul meg

A Visual 3D 2018-ban alakult, ám ez nem azt jelenti, hogy ne rendelkeznék a kellő tapasztalattal vagy tudással. Tervezőnk jó pár éves tapasztalatra tettek szert grafikusként, és rengeteg tervrajz és látványterv fűződik nevükhöz. Szenvedélyünk és elhivatottságunk a látványtervezés iránt motivált minket arra, hogy jobban belevessünk magunkat az építészet csodálatos világába. Megrendeléseink főként 3D látványtervezés, építészeti látványtervezés és belsőépítészeti látványtervezésből állnak, ám számtalan 3D alaprajz látványtervezés, 3D animáció és 360° VR panoráma tervrajzokkal, valamint elégedett megrendelőkkel is büszkélkedhetünk.

 

Munkáinkat a minőség és az alaposság jellemzi, minket pedig a megbízhatóság, amelynek köszönhetően minden megbízásunk gördülékenyen zajlik le. A technológia folyamatos fejlődése egy olyan lehetőséget biztosított számunkra, amely segítségével élethű látványterveinken keresztül a jövőt kelthetjük életre. Családi házak, társasházak, lakóparkok és irodaházak, külső és belső építészeti remekműveit tekintheti meg a megrendelő, anélkül, hogy maga az építési folyamat elkezdődött volna.

 

Számunkra a 3D látványtervezés nem csak egy munka, hanem szenvedély. Ez jelen esetben nem csak egy gyakran használt közhely, hanem maga a valóság. Hiszen ez a szakma egy olyan személyiséget, hozzáállást és eltökéltséget követel meg, amelyet nem lehet a grafikai tervezés élvezete nélkül sokáig végezni. Hiszen a tervezés egy időigényes folyamat, amit egy hosszadalmas tanulási procedúra előz meg. Hiszen legyen szó tapasztalt grafikusról vagy újoncról, a 3D látványtervezés, építészeti látványtervezés  mind olyan programok használatát követeli meg, amivel csak akkor találkozol, ha külön erre „műfajra” szakosodsz.

3D

Mit kell tudni a tervezőről?

Petrovics Dávidnak hívnak és 10 éve dolgozom grafikusként. Az építészet világa mindig is foglalkoztatott, ám jobban érdekelt a tervek vizuális megvalósítása, mint maga a mérnöki tervezés. Szerencsére a technológia előrehaladtával már a kreatív ágakban dolgozók is részt vehetnek olyan kimagasló építészeti remekművek megalkotásában, amelyek régen csak a mérnöki kar elvégzését követően valósulhattak meg. Kapva a lehetőségen több éven keresztül képeztem magam, míg eljutottam arra a szintre, hogy tudásomat kézzel fogható megbízások alkalmával kamatoztathattam.

 

Szavak helyett, azonban bizonyítsák tervrajzaim a munkához való hozzáállásomat, valamint azt, hogy a minőség és az alaposság a védjegyemmé vált.

 

A Referenciák menüpontban kedvedre válogathatsz építészeti látványtervek és belsőépítészeti látványtervek között, és ha a korábbi munkáim elnyerték tetszésedet, a Kapcsolat menüpontban megtalálod az elérhetőségemet.

 

Köszönöm, hogy ellátogattál az oldalamra, és további jó nézelődést!

Látványtervezés az ötlettől egészen a megvalósításig, legyen az külső vagy belsőépítészeti, esetleg termék vizualizáció. 3D látványtervezés szinte már egy kötelező elemét képezi az építőiparnak. Telefon +36205490022 Email hello@visual3d.hu © Visual3D 2021. Minden jog fenntartva! ÁSZF Fel